Aktuális

Kiégett Veresegyház kedvenc műszaki boltja

hrabopress küldte be 2022. 09. 20., k - 17:24 időpontban

Tűz keletkezett hétfőn reggel Veresegyházon, a Fő úton, egy elektronikai üzlet raktárában.

A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tüzet részben eloltották, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták és átszellőztették a tizenöt négyzetméteres helyiséget, a még izzó részeket eloltották, majd biztosították a helyszínt.
Fotó: PMKI Gödöllő HTP
Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Baleset Mogyoródon

hrabopress küldte be 2022. 09. 20., k - 17:19 időpontban

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Mogyoródon, a Gödöllői úton.

Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.
Fotó: PMKI Gödöllő HTP
Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Veterángép-találkozó és szüreti mulatság lesz szombaton Vácrátóton

hrabopress küldte be 2022. 09. 05., h - 10:30 időpontban

Veterán járműveket és mezőgazdasági munkagépeket állítanak ki szombaton a szüreti mulatságon Vácrátóton, ahol gyermekprogramokkal, főző- és madárijesztő-versennyel is várják az érdeklődőket - tájékoztatta Spiegelhalter László polgármester az MTI-t.

Becsengettek

hrabopress küldte be 2022. 09. 05., h - 10:14 időpontban

Szeptember 1-én Gödöllőn is becsengettek, így a közlekedés során megnövekedett gyalogos, illetve gépjárműforgalomra lehet számítani különösképpen az iskolák környékén. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén a balesetek megelőzése céljából szeptember hónapban fokozott rendőri jelenlétre, valamint a forgalom segítésre lehet számítani a reggeli órákban azoknak az iskolák környékén, ahol ezt a forgalmi helyzet megkívánja.