H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Antalya néven török étterem nyílik Veresegyházon

Megnyitottunk!

Rontó Krisztinát, az étterem vezetőjét kérdeztem:

-        Miért pont török étterem?

-        Férjem török így adott volt a lehetőség. Budapestről jöttünk Veresegyházra, és biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk megbánni. Török szakácsunk van, aki sikeres szakmai múlttal rendelkezik. Nem előre készített ételeket fogunk felszolgálni, hanem helyben készült, frissen sült ételeket kínálunk, nem használunk fagyasztott alapanyagokat. Próbáljuk az igazi török ételeket megmutatni, nem „elmagyarositva”. 

-        Hol található az étterem?

-        Egy korábbi, neves étterem, az Édenkert vendéglő épületében, a Patak utcában, a tavaknál.

-        Hogy tetszik Önnek Veresegyház?

-        Veresegyház nagyon szép város, érezni a fiatalságot és a fejlődést. Az itteni emberek nagyon kedvesek, biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni itt, és abban is biztos vagyok, hogy vendégeink is nálunk. Ugyanakkor nem csak a veresiekre számítunk, szívesen látjuk a környező településekről, vagy akár messzebbről is idelátogató vendégeinket.

Nagyon szeretjük az embereket, a vendéglátást, nagyon szeretünk enni, és szeretnénk átadni  azt, aminek mi is örülünk.

Nyitva 11-22-ig, szombaton nyitás 11-kor!

*

A török konyha egyike a világ három nagy konyhájának (a másik kettő a francia és a kínai konyha), nagy és igen összetett múlttal dicsekedhet. A változatos ízekből egész sor olyan különleges ételt fejlesztettek ki az idők során, melyek a nyugati ember számára is ismerősek, ám egyúttal kissé meglepőek és furcsák is. Ókori eredetük ellenére a török ételek nagyon egészségesek, még a mai korszerű táplálkozás mércéivel mérve is, hiszen alapelvük a változatos ételek fogyasztása, melyeket friss hozzávalókból készítenek.

 (X)

Ha tetszett a cikk, oszd meg