K20180424

Utolsó módosítás04:12:08 PM

Bankszámlát a gyereknek – Mutatjuk, melyiket!

A pénzügyi tudatosságra nevelést érdemes minél előbb elkezdeni, amelynek első lépése lehet egy megfelelő bankszámla a gyermeknek. Feltérképeztük a kifejezetten 18 év alatti fiatalok számára elérhető kínálatot. Íme!

Bővebben...

Letették az M2-est a 2-es főúttal összekötő út alapkövét

Dunakeszi, 2018. március 21., szerda (MTI) - Letették az M2-es gyorsforgalmi utat és a 2-es főutat összekötő út alapkövét szerdán.

Bővebben...

14 égető kérdés az egymillió forintos hitelelengedésről!

Rendkívül sokan kíváncsiak arra, hogy a legalább ebben az évben született harmadik vagy későbbi gyermek után milyen feltételekkel lehet élni az 1 millió forintos hitelelengedéssel. Összesen 14 pontba szedve adjuk meg a választ a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Ezt követően remélhetőleg mindenkinek tiszta lesz, hogy mit is kell tenni. Lássuk a tisztázó kérdéseket és az arra adott válaszokat!

Bővebben...

Így építs házat a CSOK 10+10 millió forint igénybevételével!

A CSOK 10+10 millió forint újra meghozza a családok építkezési kedvét a tavasz beköszöntével. Ez korántsem olyan könnyű dolog, számos új kihívást hoz, így a munkáltatok megszervezését és a pénzügyi háttér rendezését. A legjobb esetben az államtól kapott vissza nem térítendő támogatást, a kamatkedvezményes lakáshitelt, a piaci hitelt és az áfa-visszaigénylést is össze kell hangolni. 

Bővebben...

A fóti WebEye a logisztikai iparág jelentős átalakulásával számol

 

 A járműkövető rendszerek fejlesztésével foglalkozó WebEye Telematics Group a következő 5-10 évben jelentős átalakulást prognosztizál a logisztikai iparágban.

Bővebben...

Pest megyei vállalkozások is pályázhatnak támogatásra

Az idén 61 milliárd forinttal támogatja az NKFI Alap a vállalkozásokat és a kutatóműhelyeket. Budapest, 2018. január 10., szerda (MTI) - A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 2018-ban a vállalkozások innovációs, kutatási és fejlesztési tevékenységét összesen 30 milliárd forint, a kutatói-ipari együttműködéseket 31 milliárd forint keretösszegű pályázatokkal támogatja - közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) szerdán az MTI-vel. 

Bővebben...

Egyesült négy közép-magyarországi takarékszövetkezet

Centrál Takarék Szövetkezet néven egyesült négy közép-magyarországi takarékszövetkezet a tavalyi év utolsó napján - közölte az MTI-vel a névadó szövetkezet.

Bővebben...

Együttműködési megállapodást írt alá a Continental és a Szent István Egyetem

Gödöllő, 2017. december 6., szerda (MTI) - Együttműködési megállapodást írt alá a Szent István Egyetem (SZIE) és a Continental cégcsoporthoz tartozó ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. szerdán, Gödöllőn. 

Bővebben...

Megnyílt az agrárgazdasági kamara gödöllői szolgáltatóközpontja

Gödöllő, 2017. október 20., péntek (MTI) - Átadták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) harmadik, gödöllői szolgáltatóközpontját pénteken 

Bővebben...

Pest megyei önkormányzati óvodákat támogató pályázatot hirdetett az NGM

Pest megyei önkormányzati óvodák fejlesztéseit támogató, hatmilliárd forintos pályázatot jelentetett meg a Nemzetgazdasági Minisztérium, a kérelmeket egy hónap múlva lehet beadni. 

Bővebben...

Dunakeszi, Göd, Nagymaros és Szob is kap pénzt a kompközlekedés felújítására és működtetésére

Az NFM 300 millió forinttal támogatja idén a kompközlekedés felújítását és fenntartását. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 300 millió forinttal támogatja a magyarországi kompok és révek felújítását és fenntartását az idén - közölte a szaktárca pénteken az MTI-vel. 

Bővebben...