Sze20180718

Utolsó módosítás02:05:09 PM

Eloltották a tüzet Csömörön

Eloltották a tüzet Csömör külterületén, ahol egy hulladékfeldolgozóban kétszáz négyzetméternyi összehordott szemét gyulladt ki - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden korra délután az MTI-vel.

Bővebben...

Göd lesz idén a WWF Nagy Ugrás kampányának központi helyszíne

Vác és Zebegény is készül. Göd lesz idén a Természetvédelmi Világalap (WWF) Nagy Ugrás kampányának magyarországi központi helyszíne - közölte a szervezet pénteken, a nemzetközi Duna-napon.

Bővebben...

Pótlóbusz jár a hétvégéken a gödöllői HÉV vonalán Mogyoródtól

Felújítási munkák miatt pótlóbusz jár szombattól július 26-ig a hétvégéken a gödöllői (H8) HÉV helyett Mogyoród és Gödöllő között, a szerelvények az Örs vezér teréről csak Mogyoród megállóig közlekednek.

Bővebben...

Néhány órán belül elfogták a Márianosztráról elszökött rabokat

Néhány órán belül elfogták a Márianosztráról hétfőn, munkavégzés közben elszökött két rabot, aki  Márianosztrai Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság területén dolgozott - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) szóvivője az MTI-t.

Bővebben...

Baleset Csömör külterületén

Csömör, 2018. június 24. Tűzoltók és rendőrök dolgoznak eg ytetejére borult, összeroncsolódott személyautó mellett az M0-ás autóút 63-as kilométerszelvényében, az M3-as autópálya irányából az M5-ös felé vezető oldalon, Csömör közelében 2018. június 24-én.

Bővebben...

Átadták a felújított csömöri emlékművet

Önerős és pályázati forrásból felújíttatta a csömöri önkormányzat Aranyossy-Péter Máté, a Magyar Katonasírokért Alapítvány elnökének szakmai közreműködésével a Hősök terén álló emlékművet, amelyet az 1920-as években állítottak, az I. világháború hőseinek tiszteletére.

Bővebben...

Van még ilyen! Tiszta udvar, rendes ház Nagymaroson

„Ha mindenki tisztára seperné a maga portáját, 
az egész világ tiszta lenne.”  Teréz Anya

Bővebben...

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy gyermekét megrúgó verőcei anyát

Nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék egy anyát, aki 2015-ben a Szentendrei-szigeten hasba rúgta nevelt gyermekét - közölte a törvényszék sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel. 

Bővebben...