P20180921

Utolsó módosítás07:05:28 AM

Újabb sávot használhatnak az autósok az M2-es egy részén

Egy újabb sávot használhatnak a Budapest felé tartók az M2-es autóút M0-s és Dunakeszi-Fót csomópont közötti szakaszán - közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...

Kábítószer-kereskedelemmel foglakozó bűnszervezetet buktattak le a rendőrök

Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Csömör is érintett. Hét településen egyszerre csaptak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezetre - közölte a rendőrség szerdán.

Bővebben...

Petíció: Elkerülő út építésére Veresegyház, Szada, Őrbottyán térségében

Reggelente Veresegyház - Szada - Gödöllő irányába akkora dugó van, hogy Budapest belvárosában is "megirigyelhetnék".

Bővebben...

Pécelen fogták el a trafikrablókat

A budapesti nyomozók őrizetbe vették azt a két férfit, akik ugyanazt a rákosmenti dohányboltot rabolták ki kétszer is.

Bővebben...

Megosztva közlekedik a gödöllői HÉV a következő hétvégén

Karbantartás miatt szeptember 8-9-én megosztva közlekedik a gödöllői (H8) HÉV, a szerelvények az Örs vezér tere és Cinkota, valamint Kerepes és Gödöllő között járnak majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Bővebben...

Autóval ütközött egy vonat, késések várhatók a Budapest-Vácrátót-Vác vasútvonalon

Autóval ütközött egy személyvonat szerdán hajnalban Vác és Vácrátót között egy útátjáróban, a balesetben senki nem sérült meg, de a vasúti forgalomban fennakadásokat okoz - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Bővebben...

Kérdezze meg önkormányzatát, élnek-e a lehetőséggel!

PM-államtitkár: beadhatók a támogatási kérelmek a Pest megyei piacok fejlesztésére. Budapest, 2018. augusztus 27., hétfő (MTI) - Hétfőtől adhatják be támogatási kérelmeiket a Pest megye területén lévő helyi piacok fejlesztését támogató pályázati felhívásra az önkormányzatok - mondta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek.

Bővebben...

Veresegyház a legvirágosabb kisváros

Nemrégiben lezárult az az öthetes, internetes közönségszavazás, amelyben a Legvirágosabb Úti Cél címért versengtek különböző kategóriában a települések.

Bővebben...