K20180424

Utolsó módosítás04:12:08 PM

Vezetés közben valószínűleg rosszul lett az idős sofőr

Súlyos, mégis szerencsés kimenetelű baleset történt ma kora délután Veresegyházon.

Bővebben...

Zajvédő fal építése miatt forgalomkorlátozások lesznek az M3-ason Gödöllőnél

Zajvédő fal építése miatt további forgalomkorlátozásra és így torlódásokra számíthatnak az autósok az M3-as autópályán, Gödöllő térségében szerdától várhatóan június 30-ig - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-t.

Bővebben...

Pécelen helyi választás is lesz vasárnap az országos mellett

Hat településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap. Budapest, 2018. április 5., csütörtök (MTI) - Hat településen tartanak időközi önkormányzati választást a parlamenti választással egy időben, vasárnap.  

Bővebben...

A MAHART újraindítja dömösi átkelőhajóját

Dömös, 2018. április 5., csütörtök (MTI) - A MAHART PassNave Kft. újraindítja a dömösi járatát, amely a Duna bal partján lévő dömösi vasúti megálló és a jobb parton található kikötő között biztosítja az átkelést a folyón - mondta el a társaság ügyvezetője kedden a dömösi kikötőben. 

Bővebben...

Lopott műtárgyakat kapott vissza Verőce

Műtárgyakat szolgáltatott vissza jogos tulajdonosaiknak az örökségvédelem.Budapest, 2018. április 5., csütörtök (MTI) - Korábban eltűnt műtárgyakat, így a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) világhírű Kaufmann-gyűjteményéből származó könyvgyűjtemény négy kötetét, egy Gorka Géza által készített múzeumi dísztárgyat és a keszthelyi Helikon Könyvtár gyűjteményéből eltűnt 18. századi, német nyelvű jogtörténeti kötetet szolgáltattak vissza jogos tulajdonosuknak csütörtökön a Miniszterelnökség örökségvédelmi hatóságának közreműködésével Budapesten, az MTA Dísztermében. 

Bővebben...

Rétvári: házhoz kell vinni az egészségügyi szűrővizsgálatokat

Vác, 2018. március 7., szerda (MTI) - Az egészségügyi szűrővizsgálatok "házhoz vitelének" fontosságáról beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Vácott.

Bővebben...

Minden eddiginél több nevezés érkezett a gödöllői természetfilm-fesztiválra

Minden eddiginél több, a világ 104 országából több mint 1500 nevezés érkezett a természetfilmek legnagyobb hazai seregszemléjére, a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bővebben...

Hókotró és személyautó ütközött Vácnál, egy ember meghalt

Budapest, 2018. március 2., péntek (MTI) - Hókotró és személyautó ütközött össze Vác határában, a 2-es főúton péntek este, egy ember a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. 

Bővebben...