K20190521

Utolsó módosítás07:10:09 AM

ArtBorétum összművészeti fesztivál első alkalommal Vácrátóton

Színházi előadások, koncertek, kreatív művészeti játékok és gyermekeknek szóló programok is szerepelnek a vácrátóti ArtBorétum Feszten, amelyet május 31. és június 2. között első alkalommal rendeznek meg a Pest megyei településen - tájékoztatta Spiegelhalter László polgármester az MTI-t. 

Bővebben...

Lakossági fórum Szobon

Szob, 2019. május 15., szerda (MTI) - A május 26-i európai parlamenti (EP-) választást megelőző kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán Szobon.

Bővebben...

Ismét balesetek voltak Bagnál

Korábban két, egymáshoz közeli helyszínen több autó is összeütközött.

Bővebben...

Rétvári: 60 millió forintból megújul a váci mentőállomás

Vác, 2019. május 9., csütörtök (MTI) - Hatvan millió forintból a nyárra megújul a váci mentőállomás - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a Pest megyei városban tartott sajtótájékoztatón.

Bővebben...

Kukacok a levesben Kerepesen egy közkonyhán

A Hungast Vital Kft. rendőrségi feljelentést tesz a kerepesi tálalókonyhán történtek miatt. Budapest, 2019. május 10., péntek (MTI) -  Idegenkezűség, valamint a hatóság félrevezetése és rágalmazás tárgyában rendőrségi feljelentést tesz a Hungast Vital Kft. a kerepesi, önkormányzati fenntartású tálalókonyhán az ételbe került rovarlárva kapcsán ismeretlen tettes ellen - közölte Enyedi Csaba, a Hungast Csoport kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel. (képünk illusztráció)

Bővebben...

Több mint 140 alkotást vetítenek a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon

Hat helyszínen 145 alkotást vetítenek idén a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon május 24. és 26. között - mondta el a rendezvény főszervezője kedden Budapesten.

Bővebben...

Felismeri? Rendőrségi körözés

"

Vízvezeték-szerelőnek adta ki magát. A váci rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Bővebben...

Baleset miatt lezárták a 2-es főút Vác és Szendehely közötti szakaszát

 Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 2-es főút Vác és Szendehely közötti szakaszát - tájékoztatta a katasztrófavédelem hétfőn az MTI-t.

Bővebben...