Sze20190626

Utolsó módosítás02:09:06 PM

Autó került a sínekre Aszód és Gödöllő között, később Galgahévíznél is

Síneken veszteglő autó miatt nem jár a vonat Aszód és Gödöllő között. Budapest, 2019. január 8., kedd (MTI) - Egy autó vesztegel a síneken Aszód és Gödöllő között, ezért ezen a szakaszon ideiglenesen szünetel a vonatforgalom - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

    A közlemény szerint a baleset miatt a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-60 perccel hosszabb lehet a menetidő.
    A katasztrófavédelem szakemberei már dolgoznak a személyautó kiemelésén, amelyhez daru szükséges - tették hozzá.     
    A katasztrófavédelem a honlapján azt írja, a gépkocsi Gödöllő külvárosában, a Klapka György úti vasúti átjáróban csúszott a sínekre délelőtt, a balesetben senki sem sérült meg.

Újraindult a vonatforgalom Aszód és Gödöllő között. Budapest, 2019. január 8., kedd (MTI) - Kiemelték az Aszód és Gödöllő között a síneken veszteglő autót, így ismét elindulhatott a vonatforgalom ezen a szakaszon - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

    A közlemény szerint várhatóan kora délutánra állhat helyre a menetrendszerű közlekedés a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.
    Kedd délelőtt egy gépkocsi csúszott a sínekre Gödöllő külvárosában, a Klapka György úti vasúti átjáróban, a jármű kiemeléséhez darura volt szükség, a balesetben nem sérült meg senki.

Hirdetés

J O G O S Í T V Á N Y

Halálos baleset történt egy vasúti átjáróban
    Budapest, 2019. január 10., csütörtök (MTI) - Ketten meghaltak, amikor egy személyautó és egy vonat ütközött össze egy vasúti átjáróban Galgahévíznél - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön kora délután az MTI-t.

     Csámpai Attila elmondta, a vonat körülbelül 500 méteren tolta maga előtt a személyautót. Az autóban utazó két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

    A vonaton ülők közül nem sérült meg senki. A baleset miatt az aszódi vasútvonalon várhatók késések - közölte a szóvivő.


Ha tetszett a cikk, oszd meg