H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Újraindult a vonatközlekedés Fót és Csomád között

Újraindult a vonatközlekedés Fót és Csomád között, ahol korábban egy vasúti átjáróban autóval ütközött össze egy Vácra tartó vonat - közölte a Mávinform az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a helyszínelés befejeződött, a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. 
    A Mávinform korábban közölte: a balesetben a vonaton senki nem sérült meg, a fénysorompó jól működött, tilos jelzést adott a közúton közlekedőknek. A helyszínelés idején az utasokat pótlóbuszok szállították Fót és Csomád között. Budapest, 2019. augusztus 10., szombat (MTI)

Baleset miatt nem járnak a vonatok Fót és Csomád között
    Budapest, 2019. augusztus 10., szombat (MTI) - Ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés Fót és Csomád között, mert egy Vácra tartó vonat összeütközött egy személygépkocsival szombat délben egy vasúti átjárónál - közölte a Mávinform az MTI-vel. 

    A tájékoztatás szerint a vonaton senki nem sérült meg, a fénysorompó jól működött, tilos jelzést adott a közúton közlekedőknek. 
    A Mávinform közölte azt is, hogy a MÁV-START szervezi a vonatpótló buszok beállítását, a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon hosszabb menetidőre kell számítani.

Ha tetszett a cikk, oszd meg