H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Újraindult a vonatközlekedés a Dunakanyarban a vihar után

Újraindult a vonatközlekedés a Dunakanyarban, Vác és Verőce között azonban csak egy vágányon haladnak a szerelvények - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

    A vonatforgalom korábban azért állt le ezen a szakaszon, mert a vihar fákat döntött a vasúti pályára, és megrongálta a felsővezetéket is.

    A Mávinform közleménye szerint a másik vágányon várakozik - vonali feszültséghiány miatt - a Budapest-Nyugati-Szob közötti Z70-es vonat, illetve a Nyugati pályaudvarról elindult és Prágába tartó Metropolitan EuroCity vonat. 
    Azt kérik, a Budapest-Vác-Szob vonalon utazók jelentősen hosszabb eljutási idővel számoljanak. Budapest, 2019. augusztus 31., szombat (MTI)Nem jár a vonat Verőce és Szob között

    Budapest, 2019. augusztus 31., szombat (MTI) - Nem jár a vonat Verőce és Szob között, az utasok pótlóbuszokkal közlekedhetnek - közölte a MÁV az MTI-vel szombat délután. 

    A vonatforgalom azért állt le, mert a vihar fákat döntött a vasúti pályára, és megrongálta a felsővezetéket is - írták. A vasúttársaság jelentősen hosszabb utazási időre figyelmeztet a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Ha tetszett a cikk, oszd meg