H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Kidőlt fák a síneken

Fokozatosan helyreáll a vasúti közlekedés a váci, az esztergomi és a veresegyházi vonalon. Budapest, 2019. szeptember 2., hétfő (MTI) - Rákosrendezőnél helyreállították a fakidőlés miatt leszakadt felsővezetéket, így már zavartalanul közlekednek a vonatok a Nyugati pályaudvar-Rákosrendező-Rákospalota-Újpest közötti szakaszon - tudatta a Mávinform hétfő este közleményben.

    A Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác és a Budapest-Esztergom vonalon a kedd hajnali üzemkezdésig fokozatosan áll helyre a menetrend szerinti közlekedés - közölte Kavalecz Imre sajtóügyeletes.

Fakidőlés miatt megnőtt a menetidő a váci, az esztergomi és a veresegyházi vasútvonalon. Budapest, 2019. szeptember 2., hétfő (MTI) - Rákosrendező állomáson az erős szél hétfő este fát döntött a felsővezetékre, ezért szünetel a forgalom az egyik vágányon - tudatta a Mávinform közleményben.

    A fakidőlés miatt a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác, valamint a Budapest-Esztergom vonalon 10-30, esetenként 30-40 perccel nő a menetidő. A menetrend szerinti vasúti közlekedés éjszakára állhat helyre - közölte Kavalecz Imre sajtóügyeletes.

Ha tetszett a cikk, oszd meg