Masszázs kisokos Kriszmasszázstól 1. rész

hrabopress küldte be 2019. 06. 01., szo - 09:50 időpontban

Reflexológia:
Több ezer éve a kínai,indiai,egyiptomi gyógyászat alkalmazta.
A bőrfelületen pontok, zónák ingerlésével reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben. A lábon több, mint 70 000 idegvégződés van, ezért a talp masszírozásával a központi idegrendszerre, vérkeringésre, belső szervekre lehet hatást gyakorolni. A refexológiának a szervezetre gyógyító hatásai vannak.

A zónák ingerlésével a testünkben áramló energiára hatunk. A szervezet öngyógyító erőit mozgósítja,
serkenti a vérkeringést, anyagcserét, kiválasztást, serkenti a nyirokkeringést, az immunrendszert erősíti, fájdalomcsillapító hatású, lazító és feszültségoldó.

Reflexzónák:
A zónákban a méreganyag lerakódik, ha a szervezetből nem tud a káros anyagcseretermék kiürülni.
Különböző nagyságú és állagú kristályos gömbök képződnek, melyek tapintásra érzékelhetők és fájdalmasak.
A masszázs célja, hogy ezeket a lerakódásokat eltüntesse, ezáltal a szervezet megszabadul a salakanyagoktól. (folytatás a hirdetés után!)

Hirdetés

Kovács Krisztián okleveles masszőr

+36/70/5786953

Méreganyagok,lerakódások:
Normális esetben a nyirokkeringéssel a szervezet a bekerült méreganyagokat a nyirokedényekbe szállítja, ahol a falósejtek megsemmisítik azokat. Ha a szervezetben fennáll valami probléma, a méreganyagokat nem juttatja el a megfelelő helyre, hanem azok különböző helyeken megrekednek. A további méreganyag-szállítmányok is ezeken a helyeken rakódnak le, és kitapintható, kemény kis halmocskák keletkeznek, amelyek, az esetek többségében, már érintésre is érzékenyek.
A masszázs célja többek között, az ilyen halmocskák megszüntetése, méreganyaggócok felszabadítása, a szervezetből való kiüríttetése, ezáltal az immunrendszer erősítése, a vérkeringés felélénkítése, szervezetünk stabilizálása, az egészségünk megőrzése.
Ahol a méreganyag lerakódik következtethetünk a problémára lelki síkon.
Általában szabály:
-a háton kb. deréktől felfelé: önmagunkkal van problémánk, belső vívódásunk,
-a háton deréktől lefelé: a külvilággal vagyunk elégedetlenek.

Kovács Krisztián okleveles masszőr
Krisszmasszázs

Címkék