H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Rétvári Bence Vácrátóton: a nemzeti karaktert kell megerősíteni

Vácrátót, 2019. szeptember 14., szombat (MTI) - Önmagunkat, a nemzeti karaktert kell megerősíteni, ez sokkal jobb irány, mint a nyugati minták másolása - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Vácrátóton, a szüreti mulatság és veterenjármű-találkozó megnyitóján.

Bővebben...

Novák Katalin Veresegyházon: a gyermek a jövő közösségeinek az alapja

Veresegyház, 2019. szeptember 14., szombat (MTI) - A gyermek a jövő közösségeinek alapja, a magyar jövőt azok a gyerekek és az ő gyermekeik fogják alakítani akiket ma vállalnak a szüleik - mondta az MTI-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Veresegyházon szombaton.

Bővebben...

A Clark Ádám hajódaru Vácnál

Vác, 2019. június 5. A Clark Ádám hajódaru Vácmellett halad a főváros felé 2019. június 5-én. A hajódaruval fogják kiemelni a Margit hídnál hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajót.

Bővebben...

Marton Zsolt rektort váci püspökké nevezte ki Ferenc pápa

2019. július 12-én Őszentsége Ferenc pápa Marton Zsoltot, a Központi Papnevelő Intézet rektorát váci megyéspüspökké nevezte ki.

Bővebben...

Rétvári: a magyarok a Kárpát-medence legerősebb nemzete

Zebegény, 2019. június 1., szombat (MTI) - Mi magyarok továbbra is a Kárpát-medence legerősebb nemzete vagyunk - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szombaton, Zebegényben a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen.

Bővebben...

Magyar Szabadságért díjjal tüntették ki Beer Miklós megyéspüspököt és Roszik Gábor evangélikus lelkészt Gödöllőn

Magyar Szabadságért Díjjal tüntette ki a gödöllői Magyar Szabadság Napja Alapítvány Dr. Beer Miklós megyéspüspököt. Hazánkban minden év június utolsó szombatján emlékezünk meg arról, hogy Magyarország szabad, független állam - ekkor vonultak ki hazánkból az utolsó orosz csapatok. 2000-ben az országgyűlés törvényt alkotott, hogy ez a nap a Magyar Szabadság Napja legyen.

Bővebben...

Csömör, Fót, Mogyoród, Szendehely, Veresegyház településeken is lesz ingyen WiFi

Európai Bizottság: újabb 3400, köztük 63 magyar település létesíthet ingyenes wifi-pontokat. Brüsszel, 2019. május 15., szerda (MTI) - Újabb 3400 európai, köztük 63 magyarországi település létesíthet ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolati pontokat a WiFi4EU elnevezésű uniós finanszírozási program keretében - jelentette be szerdán az Európai Bizottság.

Bővebben...

Pünkösd - 2019.

„Egyszerre kell az örök értéket hordoznunk és egyszerre kell megújulnunk!” 

Bővebben...