Sze20190123

Utolsó módosítás09:46:18 AM

NAK: meghosszabbították az illegális kutak bírságmentes engedélyeztetésének határidejét

  Budapest, 2018. december 13., csütörtök (MTI) - Elfogadta az Országgyűlés a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére az illegálisan kialakított kutak bírságmentes engedélyeztetési időszakának meghosszabbítását 2018 év végéről 2020 végéig - közölte az agrárkamara csütörtökön az MTI-vel. 

Bővebben...

Csömör is a díjazottak között: Családbarát önkormányzat díjakat adtak át az Országházban

    Budapest, 2018. október 19., péntek (MTI) -  Akkor családbarát egy település, ha több generáció békés együttélését teszi lehetővé - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár pénteken, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Családbarát önkormányzat díjának átadóján az Országházban, ahol harminc település kapta meg az elismerést.  

Bővebben...

Augusztus 20. - Országszerte és a határokon túl is az államalapítást ünnepelték

Budapest, 2018. augusztus 20., hétfő (MTI) - A hőség ellenére sokan vettek részt az állami és a helyi ünnepi programokon augusztus 20-án. Országszerte és a határokon túl is az államalapítást ünnepelték. A napot több száz helyen ünnepi tűzijáték zárja.

Bővebben...

Indul a kerékpárutak és a bölcsődék fejlesztését szolgáló pályázat Pest megyében

Budapest, 2018. szeptember 24., hétfő (MTI) - A Pest megyei települési önkormányzatok hétfőtől adhatják be támogatási kérelmeiket a területükön lévő kerékpárutak fejlesztésére, szeptember 27-én, csütörtökön 8 órától pedig a bölcsődék bővítését, fejlesztését támogató pályázati felhívásokra - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t. 

Bővebben...

Bálint György veheti át idén a Magyar Szabadságért díjat

Gödöllő, 2018. június 28., csütörtök (MTI) - Bálint György kertészmérnök, "Bálint gazda" kapja idén a Magyar Szabadság Napja Alapítvány által alapított elismerést, melyet szombaton adnak át Gödöllőn.

Bővebben...

MAGOSZ közgyűlés Gödöllőn

Nagy István: együtt kell küzdeni a gazdákkal minden eurócentért. Gödöllő, 2018. szeptember 7., péntek (MTI) - Együtt kell küzdenie a minisztériumnak és a gazdáknak a következő európai uniós költségvetési ciklus agrártámogatásaiért, minden eurócentért - mondta az agrárminiszter pénteken, Gödöllőn, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) tisztújító országos közgyűlésén.

Bővebben...

Nagy István: tudás nélkül nincs sikeres agrárium

Gödöllő, 2018. június 7., csütörtök (MTI) - Tudás nélkül nem lehet sikeres a megújuló agrárium - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön, Gödöllőn. 

Bővebben...

"Vissza kell térnünk a kereszthez!"

Beszélgetés Beer Miklós váci megyéspüspökkel

Bővebben...