K20190521

Utolsó módosítás07:10:09 AM

Csömör, Fót, Mogyoród, Szendehely, Veresegyház településeken is lesz ingyen WiFi

Európai Bizottság: újabb 3400, köztük 63 magyar település létesíthet ingyenes wifi-pontokat. Brüsszel, 2019. május 15., szerda (MTI) - Újabb 3400 európai, köztük 63 magyarországi település létesíthet ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolati pontokat a WiFi4EU elnevezésű uniós finanszírozási program keretében - jelentette be szerdán az Európai Bizottság.

Bővebben...

Megnyílt a 26. FeHoVa kiállítás Budapesten

Budapest, 2019. február 7., csütörtök (MTI) - Ünnepélyesen megnyitotta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Kárpát-medence legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászkiállítását, a 26. FeHoVát csütörtökön, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. 

Bővebben...

EP-választás - Szijjártó: a kontinens jövőjéről dönt Európa

Veresegyház, 2019. május 6., hétfő (MTI) - Európa jövőjéről dönt a kontinens lakossága május 26-án az európai parlamenti választáson - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Fidesz országjárásának veresegyházi állomásán hétfőn.

Bővebben...

NAK: meghosszabbították az illegális kutak bírságmentes engedélyeztetésének határidejét

  Budapest, 2018. december 13., csütörtök (MTI) - Elfogadta az Országgyűlés a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére az illegálisan kialakított kutak bírságmentes engedélyeztetési időszakának meghosszabbítását 2018 év végéről 2020 végéig - közölte az agrárkamara csütörtökön az MTI-vel. 

Bővebben...

EP-választás - Tuzson Bence: civilizációnk jövője a tét

Csömör, 2019. április 11., csütörtök (MTI) - A májusi európai parlamenti választáson Magyarország és Európa kultúrája, civilizációnk jövője a tét - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön Csömörön.

Bővebben...

Csömör is a díjazottak között: Családbarát önkormányzat díjakat adtak át az Országházban

    Budapest, 2018. október 19., péntek (MTI) -  Akkor családbarát egy település, ha több generáció békés együttélését teszi lehetővé - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár pénteken, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Családbarát önkormányzat díjának átadóján az Országházban, ahol harminc település kapta meg az elismerést.  

Bővebben...

EP-választás - Deutsch: Minden tagállamban a migráció lesz az európai parlamenti választás fő kérdése

Vác, 2019. február 28., csütörtök (MTI) - Egy uniós felmérés szerint a választók 75 százaléka a migrációt tartja az EP-választás legfontosabb kérdésének - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője csütörtökön Vácon.

Bővebben...