P20180921

Utolsó módosítás07:05:28 AM

MAGOSZ közgyűlés Gödöllőn

Nagy István: együtt kell küzdeni a gazdákkal minden eurócentért. Gödöllő, 2018. szeptember 7., péntek (MTI) - Együtt kell küzdenie a minisztériumnak és a gazdáknak a következő európai uniós költségvetési ciklus agrártámogatásaiért, minden eurócentért - mondta az agrárminiszter pénteken, Gödöllőn, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) tisztújító országos közgyűlésén.

Bővebben...

"Vissza kell térnünk a kereszthez!"

Beszélgetés Beer Miklós váci megyéspüspökkel

Bővebben...

Rétvári: nem kérünk mást, csak amit más európai nemzetek megkaptak

Zebegény, 2018. június 2., szombat (MTI) - Mi, magyarok sosem kérünk többet, mint amit más nemzetek Európában már megkaptak - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Zebegényben, a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott önkormányzati megemlékezésen. 

Bővebben...

Augusztus 20. - Országszerte és a határokon túl is az államalapítást ünnepelték

Budapest, 2018. augusztus 20., hétfő (MTI) - A hőség ellenére sokan vettek részt az állami és a helyi ünnepi programokon augusztus 20-án. Országszerte és a határokon túl is az államalapítást ünnepelték. A napot több száz helyen ünnepi tűzijáték zárja.

Bővebben...

Németh Szilárd: kétezerrel többen vannak börtönben a háromcsapás törvény óta

Vác, 2018. február 28., szerda (MTI) - A magyar börtönök telítettsége 129 százalékos, a zsúfoltság alapja az, hogy a három csapás törvény miatt kétezerrel több embert zártak be - mondta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke szerdán Vácon.  

Bővebben...

Bálint György veheti át idén a Magyar Szabadságért díjat

Gödöllő, 2018. június 28., csütörtök (MTI) - Bálint György kertészmérnök, "Bálint gazda" kapja idén a Magyar Szabadság Napja Alapítvány által alapított elismerést, melyet szombaton adnak át Gödöllőn.

Bővebben...

Illegális bevándorlás - Isaszegi embercsempészek ellen emeltek vádat Kecskeméten

Kecskemét, 2017. november 15., szerda (MTI) - Vádat emeltek két isaszegi férfi ellen, akik 14 szír migránst szállítottak a szerb-magyar határ közeléből Kecskemétig - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

Bővebben...

Nagy István: tudás nélkül nincs sikeres agrárium

Gödöllő, 2018. június 7., csütörtök (MTI) - Tudás nélkül nem lehet sikeres a megújuló agrárium - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön, Gödöllőn. 

Bővebben...