Sze20190626

Utolsó módosítás02:09:06 PM

Ökör az Ország Házában

 

Új képekkel frissült a cikk!

Sok minden hangzott már el az Ország Házának falai között. Volt itt zsidózás, hazaárulózás, oda vissza hazugsággal vádolás. De ilyen bunkó tahóság talán még nem hangzott el, amit most már megőriz a történelem. Szomorú, hogy ezt kell megőriznünk.

Nem voltunk jelen az ülésteremben, úgyhogy reméljük, hogy csak egy rossz tréfa az interneten keringő néhány kormánypárti mondat. Amennyiben így volna, örömel adunk majd helyt helyreigazításnak és bocsánatot is kérünk majd. Amennyiben azonban csak arról volna szó, hogy szövegkörnyezetéből kiragadott mondatokat idéztünk, előre közölnénk: ezek a mondatok báriféle szövegkörnyezetben kimerítik a legbunkóbb tahóság tényállását. Persze lehet, hogy nem a kijelentés van kiragadva szövegkörnyezetéből, hanem a képviselő "úr" a (neki) megfelelő környezetéből. Elnézést, ha az eset kihozza belőlünk a négy elemit, de nekünk legalább az van.

"Az asszonyoknak, a hölgyeknek és különösen a fiatal hölgyeknek a legfontosabb hivatásuk az, hogy gyereket szüljenek. Emellett természetesen, ha mindenki a két-három vagy négy gyermekét megszüli, és eleget ad a hazának, és mindenki boldog lesz, ezt követően mindenki megvalósíthatja saját magát, és különböző helyeken kell dolgozni." - Varga István, Fidesz

"Talán vissza kellene állítani a családnak, a gyermekvállalásnak a rangját és szerepét. Talán az anyáknak vissza kellene térni elsősorban a gyermeknevelés mellé (Felzúdulás az LMP soraiban. - Dr. Vadai Ágnes: Ó!), és elsősorban azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak." - Varga István, Fidesz

Szeretnénk leszögezni:

1. Szeretnénk, ha minél több magyar gyermek születne és nevelődne boldog családban.

2. A nők legcsodálatosabb önmegvalósitása a gyerekszülés, aminek mi is köszönhetjük magunkat, és ami előtt a legmélyebb főhajtással kell tisztelegnünk.

3. A nőket ezért e csodás letéteményükért külön tisztelet illeti meg, és külön segítség jár nekik, hogy életük minden percében - tehát a gyerekszülés előtt is - megillesse őket az emberi mivoltukból eredendően következő önmegvalósitás lehetősége, amely magába foglalja a gyerekszülést is, de minden mást is, ami egy férfit is megillet.

Aki egy nőt akár félreérthetően is egy tehénykancával azonosít, az mejen ki az istállóba, mert ott együtt hálhat tehenekkel és kecskékkel, végül is egyívásúak, de ne mocskolja be patájával az Ország Házát.

Valószínüleg azonban értelmetlen ez a cikk, mert mielőbb érkezik a cáfolat. Nagyon várjuk.

Jegyezte: egy férfi

Frissítés: Sajnos a mai napig nem jött cáfolat, bár több FIDESZ-es képviselő is elhatárolódott saját párttársától. Jött viszont a facebookon egy plakát, ime:

és jött egy falvédő:

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg