H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Veterán gépek bemutatója és szüreti mulatság lesz Vácrátóton

Veterán járműveket és mezőgazdasági munkagépeket állítanak ki jövő szombaton Vácrátóton a szüreti mulatság keretében, az érdeklődők mintegy 70 régi eszközt tekinthetnek meg, szórakoztató programokon vehetnek részt és kiállítás is nyílik - tájékoztatta Spiegelhalter László polgármester az MTI-t.

Bővebben...

Vác és Csomád is családbarát önkormányzat díjat kapott

Lezsák: a jó családbarát programokat ismertté kell tenni az egész Kárpát-medencében. Budapest, 2019. szeptember 4., szerda (MTI) - A települési önkormányzatok bevált családbarát programjait az egész Kárpát-medencében ismertté kellene tenni, hogy bárhol bevezethetők legyenek - mondta Lezsák Sándor (Fidesz), az Országgyűlés alelnöke szerdán Budapesten.

Bővebben...

Harangok Napja rendezvények Őrbottyánban

Ismét színvonalas programokkal rendezik meg Őrbottyánban  a Harangok Napját idén is. Most pénteken és szombaton mindenki találhat kedvére valót.

Bővebben...

Július 19-én kezdődik a Váci Világi Vigalom

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is fellépnek - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Bővebben...

Színházi előadások, utcaszínházi produkciók és koncertek a VéNégy Fesztiválon

Színházi előadásokat, utcaszínházi produkciókat és koncerteket is tartanak a VéNégy Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget a váci Duna-parton. 

Bővebben...

Mozdulj Rá az Egészségre!

Egész napos családi rendezvénnyel várjuk az érdeklődőket 2019. június 29-én Mogyoródi Szent László Általános Iskolában (2146 Mogyoród, Gödöllői út 17.)

Bővebben...

Mézesvölgyi Nyár egy hónap múlva

Kedves Közönségünk!

Egy hónap múlva kezdődik a szabadtéri fesztiválunk, a Mézesvölgyi Nyár!

Bővebben...

Júniusi programok júliusi előzetessel az Erdőkertesi Faluházban

Orczi Bernadett textiljáték-készítő, festő, kézműves dizájner kiállítása június 28-ig megtekinthető a Galérián.

Bővebben...