V20190421

Utolsó módosítás07:26:37 AM

Ismét TerraPlaza vasárnap

Egzotikus állat kiállítás és vásár, mely nem csak Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai rendezvénye, hanem közönségtalálkozó és egy életforma is egyben. 2018. december 2-án, vasárnap a Lurdy Házban Budapesten.

Száz válogatott nemzetközi kiállító és többezer látogató emeli a TerraPlaza-t Magyarország piacvezető kisállat expójává. Nem csak e hobby kedvelőinek, de érdeklődőknek is érdemes megtekinteni. Remek családi program is lehet ez gyerekes családoknak.

Egzotikus állatok páratlan fajgazdagságával találkozhatsz. Mivel a szakma krémje a TerraPlaza-n mind jelen van, ezért itt láthatod először a legújabb fajokat. Az adott témákra szakosodott tenyésztőktől közvetlenül vásárolhatod meg kis kedvenceidet, így első kézből tudhatsz meg mindent a tartásukról.

Csak állatorvosi vizsgálattal és további engedélyekkel rendelkező élőlényeket találsz nálunk, mert számunkra is első a jólétük. Így minden esetben jól táplált és egészséges állatokat tudsz megvásárolni. Mivel itt válogatott tenyésztőtől vásárolhatsz, így baráti árak várnak majd.

Aki viszont még nem űzi ezt a hobbyt, az óvatosan a vásárlással. Vannak könnyen és vannak nehezen tartható egyedek, de mindegyik állat tartása kíván kellő ismeretet. Ezek is beszerezhetők a szakemberektől itt a TerraPlaza-n.

Ha tetszett a cikk, oszd meg