H20190916

Utolsó módosítás08:49:30 AM

Vácon nyílik meg az első Málnárium női klub

Hosszú előkészületek és összetett, komoly munka előzi meg az első Málnárium Női Klub megnyitását. A tulajdonosok, Málnási Csizmadia Éva és Ertl Boglárka, helyszínnek Vácot választották, ahol már befejeződéshez közelednek a munkálatok, hogy március 25-én, hétfőre készen álljon a klub a fogyni vágyó hölgyek, és az életmód váltásra készülők számára Vácon, a Damjanich tér 7. szám alatt.

Éva és Bogi nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy a Málnáriumban minden váci és Vác környéki érdeklődőt megtanítanak a hatékony mozgásra és a tudatos táplálkozásra, amellyel a klubtagok véget vethetnek súlyproblémáiknak, elérhetik a vágyott súlyt és hosszútávon megőrizhetik alakjukat. Megismerhetők lesznek azok a módszerek, amikkel villámdiéták, koplalás nélkül is csökkenhetik súlyukat, búcsút mondhatnak a helytelen étkezést követő kellemetlen tüneteknek, mint pl. puffadás, álmosság, hasmenés, székrekedés, fáradtság, fejfájás, Lehetőség less annak elsajátítására is, hogy hogyan növelhetik energiaszintjüket, szellemi és fizikai teljesítőképességüket. Ezekkel a technikákkal  nagymértékben csökkenthetik a szív- és érrendszeri problémák, csontritkulás, ízületi megbetegedések tüneteit, megelőzhetik kialakulásukat és javíthatnak egészségi állapotukon, közérzetükön.

A Málnárium klub sok szempontból eltér a hagyományos fitnesz klubboktól, hiszen programjukat kiemelten ajánlják a 40+50+, 60+-os hölgyeknek és az idősebb, nyugdíjas korosztálynak is. Vendégeik bármikor érkezhetnek a Málnáriumba, a nyitvatartás alatt non-stop, bejelentkezés nélkül, amikor csak idejük engedi. A befektetett munkát jutalmazzák, minél kitartóbb és szorgalmasabb a vendég, annál olcsóbb a szorgalmi bérlet havi díja. A hölgyek az órákig tartó izzasztó edzések helyett 33 perces célzott, intenzív köredzésen vesznek részt, amellyel átmozgatják a teljes testük izomzatát. Mindenkiről alapos állapotfelmérést készítenek, így teljesen személyreszabott edzés- és táplálkozás programot ajánlanak klubtagjaiknak.

Bár korhatár nélkül várja vendégeit a Málnárium, az évek számának jut egy apró szerep nyitáskor: az első 100 klubtag annyi % kedvezményt kap a klubtagsági díjból, ahány éves.

(x)

Ha tetszett a cikk, oszd meg