Jótékonysági Retró Disco a veresegyházi Medveotthonban

hrabopress küldte be 2020. 06. 17., sze - 12:09 időpontban
""

Jótékonysági Retró Disco kerül megrendezésre péntekes a veresegyházi Medveotthonban a Misszió Egészségügyi Központ javára.

Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a következő rendezvényünkre! Jótékonysági Retro Disco a veresegyházi Misszió javára!

Dátum: 2020.06.19. 19:00 Lemezlovasunk: DJ Dominique

Tányérszervizes vacsora felszolgálásával, illetve egy-egy számukra kedves nótával emelik jótékonysági rendezvényünk hangulatát a támogató sztárvendégeink: Árpa Attila, Weisz Viktor, Ganxsta Zolee, Nagy Feró, Wolf Kati, Delhusa Gjon, Harsányi Levente, Csehi András.

A belépő ára 13.000 Ft/fő, mely tartalmazza a Misszió számára a 3000 Ft-os adományt, a bőséges vacsorát, pálinka kóstolót (Rézangyal Pálinka válogatás) és borkóstolót (badacsonyi és villányi ízek).
A somelier Dr. Diószegi Gábor borlovag, az IVÓCZÉH céhmestere.
Az est házigazdája Anka Péter.

Jegyek kizárólag elővételben rendelhetők mivel a rendezvény létszáma korlátozott. Az átutalás közlemény rovatába kérjük beleírni a kedves nevüket, illetve hogy hány darab jegyet vesznek. Ez azért szükséges, hogy a beléptetés gyorsabban tudjon zajlani! Minden résztvevő kap a bejáratnál a megvásárolt jegyek számának megfelelő darabszámban karszalagot, mely jelzi, hogy Önök a rendezvény résztvevői.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne a rendezvénnyel, illetve a jegyek vásárlásával kapcsolatban, a kulibalint@medveotthon.hu e-mail címre írjanak!

A számlaszám: 50464018-10003860