Nagy siker volt a 10. Veresparádé

hrabopress küldte be 2012. 08. 22., sze - 16:28 időpontban

A képek a 8. Veresparádén készültek / Hrabopress RIKKANCS archívum, Regős Gábor

Ismét fergeteges siker violt a jubileumi, 10. Veresparádé. Nagy szó, hogy miközben a Budapest Parádé rég kimúlt, a Veresparádé tovább dübörög. Ez elsősorban a lelkes szervező csapatnak, de nem utolsó sorban a résztvevő fiataloknak köszönhető.

A Veresegyház vonzáskörzetében méltán népszerű Veres Parádé 2012-ben immáron tizedik alkalommal került megrendezésre. Mint máskor, idén is hatalmas sikert aratott a résztvevők között. A kamion építése reggel nyolc órakor vette kezdetét, ami délután hétig tartott. Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítők munkáját! A hang -és fénytechikával felszerelt kamion 6 lemezlovassal, szervezőkkel, és VIP kártyával rendelkező közönséggel indult a tüzijáték után a veresegyházi Búcsú térről a Trianglo üzletház parkolójába, ahol hajnalig tartó fergeteges buli várta a szórakozni vágyókat.
A kamion vonulása alatt a püspökhatvani Club Sixty-ből ismert Dj Sabby játszotta a jobbnál jobb zenéket, majd a váchartyáni Iguana Club rezidensei, Dj Benibooy, Dj RéLa ésDj V.A.K. szolgáltatta a talpalávalót. A közönség nagy örömére éjjel 1 órától Dj Benshock ropogtatott, majd a sztárvendégünk Dj OTF hatalmas hangulatot teremtett.
Egész éjszaka hallhatóak voltak az ütemek a kongashow által is, ami évek óta a parádé része, nagy sikerrel. A szomjas vendégeket büfé szolgálta ki egész éjszaka. Az esemény éjjel három órakor ért véget. A szervezők örömére nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a közönség felől. A kamion lebontása reggel hét óráig tartott. Köszönjük a résztvételt!

Gáspár Benjámin

 Rövidesen jönnek az idei képek, addig 4 video ízelítőül.

 VERES PARÁDÉ 1. RÉSZ:

 VERES-PARÁDÉ 2. RÉSZ: 

 

Címkék