Aktuális

Mindenkinek van egy 400 feladatot ellátó robotja

hrabopress küldte be 2023. 01. 26., cs - 07:17 időpontban

Ki az aki szeretne otthonra egy önjáró takarító robotot, aki csak porol ,takarít, mosogat, elpakol ,vasal, mos, a szemetet kiviszi. Nem túl nagy és az akkumulátort alig kell tölteni , ha ne talán kiesik belőle egy alkatrész ,meg sem érzi megy tovább.Ha ez a robot táncolna is a Foxtrott lenne a neki való .

Megfürdött az autó

hrabopress küldte be 2023. 01. 25., sze - 09:49 időpontban

Patakba hajtott egy személygépkocsi szerdán este Gödöllőn, a Szabadka utcában.

A gépkocsi félig a vízben volt. A gödöllői hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével a járművet a vízből kivontatták, átvizsgálták, majd a tulajdonosának átadták.
Fotó: Gödöllő HTP
Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Életmód tipp a Gyógytündértől

hrabopress küldte be 2023. 01. 23., h - 15:28 időpontban

A holnapi testünk itt fekszik a mai tányérunkon, ezekből a falatokból lesznek a hormonjaink is. Ezek egy fajta hírvivők a testben, amelyek megmondják a sejteknek, hogy mit kell tenniük.

Mai vacsora: 3evőkanál zabpehely és 1 teáskanál napraforgómag és 1teáskanál tökmag és egy teáskanál apróra vágott dió, fél teáskanál fahéj egy kis vanília , fél citrom reszelt héja egy egész alma reszelve csurranva csöppnyi mézzel. Egy jó pohár citromfű tea . Egy meleg Magnéziumos test fürdő vagy lábfürdő.

Reszkessetek betörők!

hrabopress küldte be 2023. 01. 13., p - 09:16 időpontban

A lakások, lakóházak biztonsága évszaktól függetlenül fontos feladat, hiszen egy kis elővigyázatossággal rengeteg kellemetlenség, kár kerülhető el.
Ha otthonában nagyobb pénzösszeget tart, azt mindig tegye biztonságos, mások által nem ismert helyre! Tanácsos lemez vagy pénzkazettát vásárolni. A pontos hely ismerete csak önre tartozik, azt senkivel ne ossza meg!

Elgázoltak egy nőt az unokájával együtt az M0-son Fótnál - mindketten meghaltak

hrabopress küldte be 2023. 01. 11., sze - 09:24 időpontban

Budapest, 2023. január 8., vasárnap (MTI) - A kórházban meghalt az a 13 éves gyerek, akit a nagyanyjával együtt elgázolt egy teherautó, miután kiszálltak egy műszaki hiba miatt megállt autóból az M0-s autóúton vasárnap Fót térségében. Az 52 éves asszony már a helyszínen életét vesztette.