Eltávolították a hétfői viharban a sínekre dőlt fát Őrbottyán és Vácrátót között

hrabopress küldte be 2020. 02. 11., k - 06:49 időpontban
""

Vihar - Jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Szeged és a Budapest-Vác vonalakon - FRISSÍTETT (Új: ismét járnak a vonatok Őrbottyán és Vácrátót között)  Budapest, 2020. február 10., hétfő (MTI) - Fakidőlések miatt jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Szeged és a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalakon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese hétfő este az MTI-t.

    Kavalecz Imre közölte: Nyársapát és Nagykőrös között fa dőlt a vasúti pályára, a felsővezeték is leszakadt, ezért a két állomás között ideiglenesen nem közlekednek a vonatok.
    A Budapest-Szeged vonalon jelentősen hosszabb menetidővel kell számolni. Nagykőrös és Nyársapát között pótlóbuszok szállítják az utasokat - tudatta.
    Kavalecz Imre beszámolt arról is, hogy a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon is jelentősen megnőtt a menetidő, mert Őrbottyán és Vácrátót között fa dőlt a sínekre, ezért ott vonatok nem közlekedhetnek.
    Őrbottyán és Vácrátót között eltávolították a sínekről a kidőlt fát, újraindult a vonatforgalom - tette hozzá. Prognózisa szerint a menetrendszerű vonatközlekedés kedd hajnalra áll helyre. (képünk illusztráció)