Nem csak hűt, fűt is - amit a klímákról tudni érdemes

hrabopress küldte be 2021. 11. 17., sze - 18:04 időpontban
""

Az elmúlt egy évben többször is foglalkoztunk a klímáról való tudnivalókkal. Most ezeket a gondolatokat gyűjtöttük össze.

Elmondtuk, hogy a klímával fűteni is lehet, és nem csak szükségből, hanem alapmegoldásként is. Leszámoltunk azzal a tévhittel is, hogy ez drága, sőt bebizonyítottuk, hogy gazdaságos. Erről szóló cikkünket itt találja:

http://rikkancshirek.hu/futes-klimaval

Persze a fűtésre van más korszerű és gazdaságos alternatíva is. Ez a hőszivattyú. Bár egyre többen halottak más róla, úgy gondoltuk, még nem eléggé közismert mennyire környezetbarát és gazdaságos rendszerről van szó. Gazdasági érveket is felsorakoztattunk mellette, erről a témáról részletesebben itt olvashat:

http://rikkancshirek.hu/miert-valaszunk-hoszivattyus-rendszert

Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy sokan – sokszor téves vagy hiányos – információk miatt félnek a klímától. Sok tévhit kering a légionárius betegségről, meg egyébb nyavalyákról, erről cikkünket itt találja:

http://rikkancshirek.hu/megfazas-klimatol

Fenti anyagok átolvasásával már sokkal magabiztosabban vághatunk neki egy klíma telepítésének, főleg, hogy azzal is tisztában leszünk, hogy egy kis karbantartással rendszeresen takarékoskodhatunk és az egészségünket is óvjuk vele.

https://rikkancshirek.hu/miert-fontos-klima-tisztitasa

Akár felvetődhet most az is, hogy mi lenne, ha idén egy családi ajándék, egy klíma telepítése lenne.

Kubicsek Márk

(x)