Miért fontos a klíma tisztítása?

hrabopress küldte be 2020. 08. 26., sze - 13:00 időpontban
""

Sokan megijedtek a vírushelyzetben a klímáktól, pedig ez nem indokolt. A forró nyarakon egy jól beállított és rendszeresen tisztított klíma akár „életmentő” is lehet. Bizonyos betegségek esetében (pl. szív- és érrendszeri betegségek) a forró nyári napok nagyon megviselhetik a beteg szervezetét. Ilyenkor nagyon sokat segíthet a klíma.

De a klíma - mint oly sok minden az életben – problémaforrás is lehet, ha elhanyagoljuk. Időnkét egy kis figyelmet kell fordítani a tisztítására is. Miért fontos ez?

1.Betegség megelőzés céljából!

Használat során a beltéri egység nedves közeget hoz létre, ami a gombák, baktériumok és penészek megtelepedését elősegíti, amelyeket a klíma szétterít az adott helységben.

2. Növeljük a klíma élettartamát!

A beltéri egységen penész, baktérium, por vagy zsír jelenhet meg. Ezek nagy befolyással vannak a klíma élettartamára, mivel az említett anyagok visszafogják a készülék hatékony működését. Hosszabb távon tehát a klímatisztítás költségmegtakarítást is jelent. Amit kifizetünk a tisztításra, visszanyerjük a hatékonyságnál és a megnövelt élettartamnál, nem is beszélve az előző pontban leírtak pénzben nem kifejezhető hasznánál.

3. Garancia feltétele!

Szinte minden esetben a készülék garancia feltétele az évente egyszeri karbantartása.

                                                        HIRDETÉS

Klímatisztítás!

AZ ÁR TARTALMAZZA:

A készülék teljeskörű tisztítását, fertőtlenítését speciális tisztítószerekkel

A kültéri egység kondenzátor tisztítását

Az elektromos bekötések és a hűtőkör ellenőrzését

Szezonális klíma karbantartás ára 10.000ft-tól.

Kubicsek Márk

📞: +3620 508 9885