Sport - Életmód

Málnárium nyílik szeptemberben Gödöllőn is

hrabopress küldte be 2020. 08. 30., v - 15:34 időpontban

2019. tavaszán nyilt meg a Málnárium Vácon. Olyan sikeres egy évet tudhat maga mögött, hogy szeptember 7-én Gödöllőn megnyílik a második Málnárium szalon. Még a karantén sem tudta megrengetni működésüket, otthoni edzésekkel, folyamatos online kapcsolattal vészelte át a csapat a nehéz időszakot.

Frakk Kupa - Horgászverseny

hrabopress küldte be 2020. 08. 25., k - 11:37 időpontban

Horgászverseny: 2020.09.20-án Frakk Kupa Diósjenőn.

Egyéni úszós, szektorokban zajló horgászverseny.

Szabályok,etetőanyag limit az országos verseny-szabályzat szerint. Regisztráció, sorsolás a verseny napján 6h-kor. Verseny 8h30-12h30-ig. Tizenhárom órától ebéd, eredményhirdetés. Díjazás: a szektorok győztesei valamint a legjobb szektor második és a legnagyobb hal fogója kupát és tárgyjutalmat kap.

Turistamentés Zebegénynél

hrabopress küldte be 2020. 08. 25., k - 11:07 időpontban

Kirándulás közben egy ember és a kutyája a turistaútról letért, eltévedt és a vasúti sínek mellett lévő három méter magas támfalon rekedt hétfőn a kora délutáni órákban, Zebegényben, a Dömösi átkelőhely közelében. A támfalon rekedt ember önerejéből lejutni nem tudott, a lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók létra segítségével, kézi erővel a fent rekedt kirándulót és a kutyáját sérülések nélkül lementették, majd a területet átvizsgálták.
Fotó: PMKI Vác HTP

Kamion Eb - Bemutatkozott Kiss Norbert új csapata és versenykamionja a Hungaroringen

hrabopress küldte be 2020. 08. 14., p - 11:17 időpontban

Mogyoród, 2020. augusztus 12., szerda (MTI) - Bemutatkozott a Hungaroringen szerdán Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző új, magyar csapata, a Révész Truck Racing Team, melynek 40-es rajtszámú versenykamionját is bemutatták a mogyoródi Forma-1-es pályán.

Túristát mentettek a zebegényi hegyekben

hrabopress küldte be 2020. 08. 12., sze - 08:08 időpontban

Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben.

A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni. A nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók kézi erővel, hordágyon hozták le a megsérült embert, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek.
Fotó: Nagymaros ÖTE
Csámpai Attila tű. százados
Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Megyei szóvivő

Új közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban

hrabopress küldte be 2020. 08. 04., k - 14:36 időpontban

Budapest, 2020. augusztus 4., kedd (MTI) - Új összevont közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban, amellyel a MÁV, a Volánbusz, a HÉV és a Mahart helyi járatai is igénybe vehetők - közölte a kormányszóvivő kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Az új napijegy szerdától érvényes.

Novák: ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt kisgyermekesek és húsz év alattiak

hrabopress küldte be 2020. 07. 23., cs - 11:51 időpontban

Ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt csed-, gyed-, gyes-ellátásban részesülők és húsz év alatti fiatalok - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Mogyoródon, a Groupama tanpályánál.