Sport - Életmód

Somlói rekord, vidám felnőttek és boldog gyerekek az első Soml(y)ói-Feszt-en Fóton

hrabopress küldte be 2023. 06. 20., k - 11:45 időpontban

Kezdjük talán a legfontosabbal! A Soml(y)ói-Feszt egy olyan kezdeményezés volt, amely a Somlóit összekötötte Fóttal. És amely sütemény, reményeink szerint hamarosan Hungarikum is lesz.

Most elég csúszós lesz a táncparkett, inkább üljünk le és gondolkozzunk

hrabopress küldte be 2023. 03. 08., sze - 14:17 időpontban

Az étkezéseinkkel kapcsolatban sok badarság kering a világhálón. Ezek közé tartoznak a zsírok, főleg állati zsíroktól való rettegés, rosszat tesznek a szívünkkel, az ereinkkel, hizlal. Mégis kövérebb a népesség mint valaha.

Csökkentett zsírtartalmú élelmiszerekkel vagyunk ellátva, ezek ízletesebbé úgy tehetők, ha tömködünk beléjük cukrot és sót így megváltoztatjuk a zsírok fajtáját.

Mindenkinek van egy 400 feladatot ellátó robotja

hrabopress küldte be 2023. 01. 26., cs - 07:17 időpontban

Ki az aki szeretne otthonra egy önjáró takarító robotot, aki csak porol ,takarít, mosogat, elpakol ,vasal, mos, a szemetet kiviszi. Nem túl nagy és az akkumulátort alig kell tölteni , ha ne talán kiesik belőle egy alkatrész ,meg sem érzi megy tovább.Ha ez a robot táncolna is a Foxtrott lenne a neki való .

Életmód tipp a Gyógytündértől

hrabopress küldte be 2023. 01. 23., h - 15:28 időpontban

A holnapi testünk itt fekszik a mai tányérunkon, ezekből a falatokból lesznek a hormonjaink is. Ezek egy fajta hírvivők a testben, amelyek megmondják a sejteknek, hogy mit kell tenniük.

Mai vacsora: 3evőkanál zabpehely és 1 teáskanál napraforgómag és 1teáskanál tökmag és egy teáskanál apróra vágott dió, fél teáskanál fahéj egy kis vanília , fél citrom reszelt héja egy egész alma reszelve csurranva csöppnyi mézzel. Egy jó pohár citromfű tea . Egy meleg Magnéziumos test fürdő vagy lábfürdő.

Szilveszter -rali Mogyoródon

hrabopress küldte be 2023. 01. 11., sze - 08:59 időpontban

A László Martin, Zsiros Gábor duó nyerte az évzáró viadalt
    Budapest/Mogyoród, 2022. december 29., csütörtök (MTI) - A László Martin, Zsiros Gábor kettős nyerte a Hungaroringen és közvetlen környezetében rendezett, csütörtökön zárult 24. Szilveszter-ralit.

    A hagyományos évbúcsúztató viadalon csaknem 230 versenyautót láthattak a nézők, a mezőny szerdán kettő, csütörtökön pedig négy gyorsasági szakaszt teljesített.

"Alig eszem ... mégis, a levegőtől is hízom"

hrabopress küldte be 2022. 11. 06., v - 12:24 időpontban

Vajon mi van a gyakori kijelentés mögött? Önbecsapás, mert észre sem veszed a tudat alatti nassolást? vagy tényleg keveset eszel és mégsem fogysz?

Mindkettő igaz lehet, ezért bíztatlak arra, hogy TÁPLÁLKOZZ TUDATOSAN. Figyelj a testedre és a lelked működésére is, mert az emberi szervezet elképesztően finom „műszer” és ezért érdemes JÓ MINŐSÉGŰ „üzemanyaggal” működtetni.

A túlsúly kialakulásának több oka lehet:

•Túl sok kalória bevitel