Kultúra

Június végén rendezik meg a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót

hrabopress küldte be 2021. 05. 20., cs - 11:31 időpontban

Koncertekkel, színházi előadásokkal, közösségi programokkal várja a közönséget a nagymarosi Duna-parton a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, amelyet a tervek szerint június 24. és 27. között rendeznek meg.

Online rendezik meg szombaton a nagymarosi ifjúsági találkozót

hrabopress küldte be 2021. 05. 12., sze - 09:27 időpontban

Online tartják meg szombaton a nagymarosi ifjúsági találkozót, a katolikus fiatalok legnagyobb múltú, évente kétszer, májusban és októberben megrendezett országos lelki napját - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel.

Rákos Éva kiállítása a váci Lyrában

hrabopress küldte be 2021. 04. 26., h - 11:39 időpontban

Mivel a járvány alatt nem sok kulturális programon  vehettünk részt, a váci Lyra Könyvesház mini kiállításai sokak számára jelenthettek hiánypótlást.

Könyvvásárlás közben volt lehetőség megnézni a Torony Galéria hagyományos kiállításait, és ez a néhány perces kikapcsolódás is sokat jelentett a szinte mindentől elzárt világunkban.

Most újabb kiállítás lesz a Lyrában, és bár addigra valószínűleg sok helyszín megnyílik majd, ezt nem lesz szabad kihagynunk! Megnyitó május 7-én 17 órakor, megnyitja: Németh Árpád festőművész. Megtekinthető június 3-ig

Címkék

Könyvajánló - A vadállatbefogó

hrabopress küldte be 2021. 03. 02., k - 16:52 időpontban

Népszerűség, drogok, szeretet és alázat… Most először mesél legbelsőbb titkairól is az ország vadállatbefogója, Both Zoltán. Mindezt ráadásul cenzúra nélkül teszi. A mindig mosolygós és mindenki által tréfásnak ismert vadállatbefogó gyerekkorába is betekintést nyerhetsz, melyről eddig sehol nem mesélt. A fájdalmas visszaemlékezés mellett természetesen – Zoli sajátos stílusában – megismerheted karrierje épülését, de a mélypontjait is. Ha egy igazán szívhez szóló könyvet szeretnél a kezedben tartani, akkor rendeld elő a Both Zoltán Vadállatbefogó – Cenzúra nélkül könyvet még ma…

Fűre lépni tilos! - Új kiállítás a váci Kyrában

hrabopress küldte be 2021. 03. 02., k - 16:28 időpontban

Fűre lépni tilos! Mester Bori kiállítása megtekinthető március 5. és április 8. között.

Mester Bori képző- és iparművész tíz éve él Vácon, egyéni és csoportos kiállítások résztvevője, egyben szervezője is.
A grafikától a festészeten keresztül az objektekig többféle műfajban dolgozik, jellemző rá az új és a szokatlan technikák felfedezése és vegyítése. Városképek, figurális ábrázolások és absztrakt munkák mind megtalálhatók művei között.