Kultúra

Szeptemberben rendezik meg a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált

hrabopress küldte be 2020. 07. 31., p - 08:28 időpontban

Új néven, Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválként rendezik meg az eddigi gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivált, amelyhez az évek alatt egyre több kísérőrendezvény kapcsolódott - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Ismét kiállítás a Lyra könyvesházban Vácon

hrabopress küldte be 2020. 07. 30., cs - 08:29 időpontban

Szeretettel meghívjuk a Lyra Könyvesház Torony Galériába Óvári János kiállításának megnyitójára.

Megnyitó augusztus 7-én, a Váci Lyra könyváruház tTorony Galériájában. A kiállítást megnyitja Németh Árpád festőművész. Közreműködik Bardócz L. Csaba dalköltő. A kiállítás szeptember 3-ig tekinthető meg.

 

Musicalek és vígjátékok is várják a közönséget a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon Veresegyházon

hrabopress küldte be 2020. 07. 08., sze - 18:26 időpontban

Színházi előadások, musicalek, vígjátékok, koncertek és kabaré is várja a közönséget a Mézesvölgyi Nyár szabadtéri fesztiválon július 18. és augusztus 30. között Veresegyházán, a Találkozók útja, Patak utca, Mogyoródi utca által határolt téren - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

Medve a Kertben címmel a Veresegyházi Medveotthon és a Vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert közös sajtótájékoztatója

hrabopress küldte be 2020. 06. 29., h - 12:08 időpontban

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszél, mellette Zsigmond Vince, a Nemzeti Botanikus Kert vezetője (j2) és Pásztor Béla, Veresegyház polgármestere a "Medve a Kertben" című, a 

Mi valójában Pünkösd ünnepe?

hrabopress küldte be 2020. 06. 02., k - 09:13 időpontban

Olyan bizonytalan mostanában az idő. A május aranyat érő esőkkel áztatott bennünket. Megjön végre Pünkösddel a nyár, vagy további esőkkel gazdagít bennünket a június 8-i Medárd? Mindössze egy újabb lehetőség a pihenésre rohanó hétköznapjainkban? Vagy ünnepelünk valamit?

Mi valójában Pünkösd ünnepe?

Címkék