Rendőrautó ütközött vonattal Csörögnél

hrabopress küldte be 2019. 09. 27., p - 15:24 időpontban

A gépkocsit vezető rendőr súlyosan megsérült, a vonaton utazóknak nem esett baja.

A rendőrség honlapján az alábbiak olvashatók csak, a MÁV oldalán nem találtunk információt.

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 27-én 9 óra 50 perc körüli időben Csörög közigazgatási területén, a Komáromi útnál, a vasúti átjáróban egy személygépkocsi személyvonattal ütközött. A balesetben az autó vezetője sérülést szenvedett." (police.hu)

Az MTI hírei:

"Rendőrautóval ütközött a Vácról Budapestre tartó vonat.

    Budapest, 2019. szeptember 27., péntek (MTI) - Rendőrautóval ütközött a Vácról Budapestre tartó vonat péntek délelőtt Vácrátót és Vác között egy vasúti átjáróban - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. A vonaton nem sérült meg senki.

    Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a baleset miatt 30-40 perces késésekre kell számítani a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon. A vasúttársaság pótlóbuszokkal szállítja az utasokat.
    A Mávinform sajtóügyeletese jelezte, a vasúttársaság ismeretei szerint a fénysorompó jól működött.

Fokozatosan helyreáll a vonatközlekedés a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon
    Budapest, 2019. szeptember 27., péntek (MTI) - Fokozatosan helyreáll a vonatközlekedés a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon, ahol baleseti helyszínelés miatt voltak késések - közölte a Mávinform az MTI-vel.

    Kavalecz Imre sajtóügyeletes korábban azt közölte a MTI-vel, hogy rendőrautóval ütközött a Vácról Budapestre tartó vonat Vácrátót és Vác között egy vasúti átjáróban. A vasúttársaság ismeretei szerint a fénysorompó jól működött - tette hozzá."
    Kép: facebook