Sport - Életmód

Szilágyi Áron harmadszor is olimpiai bajnok+

hrabopress küldte be 2021. 07. 24., szo - 15:35 időpontban

Tokió 2020 - Vívás - Szilágyi Áron aranyérmes

Tokió, 2021. július 24. Az aranyérmes Szilágyi Áron a dobogó legfelső fokán, miután ismét megvédte olimpiai bajnoki címét a férfi kardozók egyéni versenyének döntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. július 24-én. Szilágyi az olasz Luigi Samele ellen győzött. MTI/Illyés Tibor

Kamion Eb - Kiss Norbert győzött a hétvége utolsó futamán is a Hungaroringen

hrabopress küldte be 2021. 06. 14., h - 12:24 időpontban

Mogyoród, 2021. június 13., vasárnap (MTI) - A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing pilótája győzött a gyorsasági kamion Eb idénynyitó magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi második futamán a Hungaroringen.

Fákat ültettek a cserkészek Kismaroson

hrabopress küldte be 2021. 04. 23., p - 09:39 időpontban

Örömmel nyugtázhatja a kedves olvasó, hogy végre-végre nem fakivágásokról adhatunk hírt, hanem faültetésről. A gondolat az ősszel merült fel a kismarosi cserkészekben, és február elején kezdődött a szervezési munka élesben. A helyszín kiválasztása, a pénzforrás megteremtése, és a munkacsapat megszervezése nagy körültekintést igényelt. Végül döntés született:  a focipálya köré ültetik el a fákat, nevezetesen 10 db-ot, és a választás a mezei juharra (Acer campestre)  esett.

Hogyan legyünk hatással a boldogsághormonjainkra?

hrabopress küldte be 2020. 11. 19., cs - 08:25 időpontban

Az ember szeretne állandóan boldog lenni, miközben körülvesznek a gondok, vírusok, félelmek, amik éppen a boldogság ellene hatnak.

De vajon tudunk-e tenni a saját boldoságunkért?

Biológiai szempontból a boldogságért különböző hormonok felelősek, és ezeknek termelődését befolyásolni tudjuk, HA AKARJUK!!!!

Nézzük sorban azt a három felelős hormont, hogy melyik hogyan működik, milyen érzéseket, érzelmeket generál és mi hogyan tudunk hatni ezek működésére a saját boldogságunk érdekében.