helyi hírek

Koronavírus - Egészségügyi védőfelszerelések érkeztek a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházba

hrabopress küldte be 2020. 04. 07., k - 12:19 időpontban

Kistarcsa, 2020. április 3. Az egészségügyi védőeszközöket pakolják le a kiszállítást lebonyolító Wabere's-Szemerey Logisztika Kft. (WLSZ) teherautójáról a kistarcsai Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban 2020.

Halálos baleset Galgamácsánál

hrabopress küldte be 2020. 04. 07., k - 12:02 időpontban

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. április 4-én 17 óra 30 perc körül Galgamácsa közelében. Egy gépjármű egyelőre tisztázatlan okból lesodródott az útról, majd a vasúti pályára zuhant. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében ketten meghaltak, hárman megsérültek.

Tekintettel arra, hogy az útszakaszon a terelés nem megoldható, az arra haladókat a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére visszafordítják.

Fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! (police.hu) MTI/Mihádák Zoltán

Gyilkosság Gödöllőn

hrabopress küldte be 2020. 04. 02., cs - 15:25 időpontban

A Pest megyei rendőrök emberöléssel gyanúsítják a Gödöllőn elfogott nőt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 39 éves asszony és 42 éves ismerőse között 2020. április 1-jén 11 óra körül egy gödöllői lakásban nézeteltérés alakult ki, a nő egy késsel többször mellkastájékon szúrta, majd magára hagyta áldozatát. Órákkal később visszatért a helyszínre, élettelenül találta a férfit, majd 20 óra 38 perckor értesítette a rendőrséget.

Az állam folytatná a gödöllői HÉV és a 2. metró összekötésének előkészületeit a tervből kihátráló Karácsonyék helyett

hrabopress küldte be 2020. 03. 30., h - 12:32 időpontban

Budapest Fejlesztési Központ: az állam folytatná a gödöllői HÉV és a 2-es metró összekötésének előkészítését. Budapest, 2020. március 27., péntek (MTI) - Az állam folytatná a fővárosi önkormányzattól átvéve a gödöllői HÉV és a 2-es metró összekötésének előkészítését a XVI.

Karbantartás miatt áramszünet lesz az elkövetkező napokban Dunakeszi, Gödöllő, Iklad, Kerepes, Kistarcsa. Nagytarcsa települések egyes részein

hrabopress küldte be 2020. 03. 24., k - 17:14 időpontban

Az alábbiakban az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő két hétben tervezett, esetlegesen áramszünettel járó karbantartási munkálatok helyéről és idejéről kaphatnak információt. Az adatok tájékoztató jellegűek.

A szolgáltatás előre látható szüneteltetésének időpontjáról és időtartamáról társaságunk a továbbiakban is az üzletszabályzatban meghatározott módon értesíti érintett ügyfeleit.