helyi hírek

Vasárnapi baleset Isaszegen

hrabopress küldte be 2023. 06. 05., h - 18:06 időpontban

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap reggel Isaszeg közelében.

Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, a másik összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gödöllő HTP)
Csámpai Attila tű. őrnagy, Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő

Elindult Kisnémedi zöld infrastruktúra fejlesztése

hrabopress küldte be 2023. 05. 30., k - 13:49 időpontban

Kisnémedi, 2023. május 27., szombat (MTI) - Bruttó 280 millió forintos uniós támogatással elindult a Kisnémedi zöld infrastruktúra fejlesztése projekt, melynek nyitányát szombaton, a Falu- és Gyereknap keretében jelentette be ünnepélyesen Sölch Gellért, a Belügyminisztérium (BM) stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára és Edelman György, a település fideszes polgármestere.

Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd polgármesterévé

hrabopress küldte be 2023. 05. 17., sze - 08:55 időpontban

Göd, 2023. május 14., vasárnap (MTI) - A vasárnapi időközi képviselő- és polgármester-választáson Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd új polgármesterévé - írta internetes oldalán a Nemzeti Választási Iroda.

Tíz milliárd forintos beruházással bővíti szadai gyárát a dél-koreai Sang-A Frontec

hrabopress küldte be 2023. 05. 10., sze - 09:00 időpontban

A kialakulóban lévő új világgazdasági korszakban azok az országok lesznek a győztesek, amelyek minél több elektromos autóipari beruházást tudnak magukhoz vonzani, Magyarország pedig élen jár ebben a versenyben - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken.

Balesetek hétvégéje Veresegyházon

hrabopress küldte be 2023. 05. 10., sze - 08:35 időpontban

Veresegyházon 2023. május 5-én péntek délelőtt a Ráday utcai átjáróban vonat ütközött személyautóval.

Vácról a Nyugati pályaudvarra tartó szerelvény mintegy 150 métert tolta a síneken maga előtt a gépkocsit. A személyautó vezetője csodával határos módón saját lábán szállt ki az autóból. Őt a mentők  ellátták és kivizsgálásra kórházba szállították. A vonaton senki nem sérült meg.