Óriási sikert aratott főzött pisztácia fagyijával Fazekas Ádám. A római Gelato Festival Europa zsűrije ugyanis ezt a finomságot találta a legjobbnak az új generációs fagylaltok kategóriájában. A pékből lett cukrász arra a legbüszkébb, hogy egyik törzsvendége 21 év után szokott vissza a gyümölcsfagyira.
Mindig is édesszájú volt, ám 23 éves koráig eszébe sem jutott, hogy ne csak habzsolja a finom sütiket és fagyikat, hanem maga is készítse.
„Gyerekkoromban a kinder, valamint az örök szerelem csoki és vanília fagyi volt a kedvencem. Emlékszem, mindig három gombócot kértem ezekből” – mondja a -nak Fazekas Ádám, aki péknek készült, ugyanis azt tervezte, hogy Attila bátyjával együtt a családi pékséget viszik majd tovább. Ám ekkor hirtelen azt érezte, hogy ő pékként sosem lenne igazán boldog, de nagyon szeretne egy saját fagyizót.
A cikk eredetije és folytatása a - ban.
Hirdetés