Sok pénz nélkül is lehet

hrabopress küldte be 2014. 10. 11., szo - 05:48 időpontban

Folyamatosan kapjuk az észrevételeket választási híreinkkel kapcsolatban. Ezek között az alábbi figyelemre méltó levelet kaptuk Őrbottyánból.

Tisztelt Szerkesztő Úr!

A kampány vége felé, nekem, mint az egyik őrbottyáni polgármester jelöltnek is kicsit soknak tűnnek már az ígéretek.  Az ígéretek megvalósításához ugyanis pénz kell, és az, hogy az honnan lesz, már csak elvétve kerül szóba. Éppen ezért az ígéretek mellé javasolok most olyan programpontokat is, amelyek gyakorlatilag nem kerülnek (sok) pénzbe, mégis sokat javíthatnak városunk küllemén és az itt élők közérzetén.

1. Virágoztassuk fel Őrbottyánt! program felélesztése, mert semmibe nem kerül, látványos, összefogásra épül, minimum díj jár érte és társadalmi elismerés, ami viszont fontos. Plusz a település is szépül, lehet ilyenre pályázni, az arborétummal egyeztetni, stb.

2. Sportpark kialakítása családi összefogással, vállalkozók bevonása mellett. Köszönő táblák kihelyezése, eligazító táblák kihelyezése pl.: temetők, hivatal, iskola, óvoda, posta stb. A gyerek azt nem rongálja meg, amit maga épített elv alapján.

3. MÁV állomásra pad és szemetes készítése összefogásra alapozva.

4. Otthon lévő anyukáknak ingyenes program gyerekekkel együtt. Pl. egészséges életmód, alternatív mozgásprogram (jóga), kézműves foglalkozás.

A közösen létrehozott értékek erősítik a város lakosainak összetartozását, és segítenek feldolgozni a kampány során felgyülemlett ellenséges érzelmeket.

Amennyiben a Szerkesztő Úr gondolataimat érdekesnek találja, akár le is közölheti, vagy felhasználhatja munkája során.

Üdvözlettel:

Csernákné Szoboszkai Szilvia

Címkék