Sze20190626

Utolsó módosítás02:09:06 PM

Amikor leesik az állam

Immár sokadik alkalommal hívnak meg Mecséri Alexandráék a záró gálájukra. ( Van egy télen meg nyáron is). És immár sokadik alkalommal esik le az állam a helyéről, a döbbenettől és kicsit az irigységtől is.  Hiszen olyan nehéz mozdulatokat, testtartásokat csinálnak meg ezek a lányok játszi könnyedséggel, ami szerintem bőven kimeríti az emberi hajlékonyság határait.

Bővebben...

Színházi előadások és koncertek a VéNégy Fesztivál kínálatában

Budapest, 2019. június 18., kedd (MTI) - Utcaszínház, nemzetközi színházi előadások, közösségi programok és koncertek is várják a közönséget július 4. és 7. között a VéNégy Fesztiválon és Színházi Találkozón a váci Duna-parton. 

Bővebben...

Ipoly Feszt első alkalommal, hét településen

Ipoly Feszt néven új rendezvény indul útjára öt magyarországi és két felvidéki településen. Az Ipolymenti térség természeti kincseit és kulturális sokszínűségét bemutató fesztivál június 21-től 23-ig tart.

Bővebben...

Társulatok és egyéni művészek nevezését is várja idén a VersFesztivál

Kőszínházi és független társulatok, valamint egyéni művészek nevezését is várja idén a Kaleidoszkóp VersFesztivál, amelyet október 16. és 20. között rendeznek meg a Váci Dunakanyar Színházban.

Bővebben...

VéNégy Fesztivál - A fiatal tehetségek a középpontban

A fiatal tehetségek támogatása és a rendszerváltozás 30. évfordulója áll a váci VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó középpontjában - mondta el Kis Domonkos Márk fesztiváligazgató az MTI-nek.

Bővebben...

Veres Medve Díj 2019.

Kiosztásra kerültek a 2018-2019-es évad Veres Medve-díjai.

Bővebben...

A Bálna bölcsesség nyerte a gödöllői természetfilm fesztivál fődíját

A Bálna bölcsesség (Whale Wisdom) című természetfilm, Rick Rosenthal alkotása nyerte a gödöllői V. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál fődíját szombaton - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bővebben...

A Léda című színdarab a gödöllői Kastély Színházban

A Gödöllői Királyi Kastélyban tekintheti meg a közönség Pozsgai Zsolt Léda című színdarabját, amely Diósy Ödön és Brüll Adél gödöllői életét mutatja be.

Bővebben...

Űrakadémia Gödöllőn ismét

A műholdas földmegfigyelés lesz az idei Űrakadémia témája.

Bővebben...

Lehár Ferenc - Bodanzky Gábor: Luxemburg grófja Vácon

Nagyoperett, a Pesti Művész Színház előadása, átdolgozta: Pozsgai Zsolt.

Bővebben...

Átadták a felújított művelődési házat Kartalon

Kartal, 2019. május 10., péntek (MTI) - A család, a helyi közösség és a nemzeti közösség jelenti Magyarország számára a túlélést - hangoztatta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kartalon, a Széchenyi 2020 pályázati forrásból felújított művelődési ház ünnepélyes átadóján. Orbán Balázs szerint a közösség a túlélés záloga.

Bővebben...