Sport - Életmód

Hogyan legyünk hatással a boldogsághormonjainkra?

hrabopress küldte be 2020. 11. 19., cs - 08:25 időpontban

Az ember szeretne állandóan boldog lenni, miközben körülvesznek a gondok, vírusok, félelmek, amik éppen a boldogság ellene hatnak.

De vajon tudunk-e tenni a saját boldoságunkért?

Biológiai szempontból a boldogságért különböző hormonok felelősek, és ezeknek termelődését befolyásolni tudjuk, HA AKARJUK!!!!

Nézzük sorban azt a három felelős hormont, hogy melyik hogyan működik, milyen érzéseket, érzelmeket generál és mi hogyan tudunk hatni ezek működésére a saját boldogságunk érdekében.

Az októberi hétvégéken is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

hrabopress küldte be 2020. 09. 27., v - 17:21 időpontban

November elsejéig még megvásárolható a Dunakanyar-napijegy, amely korlátlan utazásra jogosít fel a Dunakanyar-körjáraton, a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MAHART helyi járatain a szeptember 30. és november 1. közötti hétvégéken és október 23-án - közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Málnárium nyílik szeptemberben Gödöllőn is

hrabopress küldte be 2020. 08. 30., v - 15:34 időpontban

2019. tavaszán nyilt meg a Málnárium Vácon. Olyan sikeres egy évet tudhat maga mögött, hogy szeptember 7-én Gödöllőn megnyílik a második Málnárium szalon. Még a karantén sem tudta megrengetni működésüket, otthoni edzésekkel, folyamatos online kapcsolattal vészelte át a csapat a nehéz időszakot.

Frakk Kupa - Horgászverseny

hrabopress küldte be 2020. 08. 25., k - 11:37 időpontban

Horgászverseny: 2020.09.20-án Frakk Kupa Diósjenőn.

Egyéni úszós, szektorokban zajló horgászverseny.

Szabályok,etetőanyag limit az országos verseny-szabályzat szerint. Regisztráció, sorsolás a verseny napján 6h-kor. Verseny 8h30-12h30-ig. Tizenhárom órától ebéd, eredményhirdetés. Díjazás: a szektorok győztesei valamint a legjobb szektor második és a legnagyobb hal fogója kupát és tárgyjutalmat kap.

Turistamentés Zebegénynél

hrabopress küldte be 2020. 08. 25., k - 11:07 időpontban

Kirándulás közben egy ember és a kutyája a turistaútról letért, eltévedt és a vasúti sínek mellett lévő három méter magas támfalon rekedt hétfőn a kora délutáni órákban, Zebegényben, a Dömösi átkelőhely közelében. A támfalon rekedt ember önerejéből lejutni nem tudott, a lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók létra segítségével, kézi erővel a fent rekedt kirándulót és a kutyáját sérülések nélkül lementették, majd a területet átvizsgálták.
Fotó: PMKI Vác HTP

Kamion Eb - Bemutatkozott Kiss Norbert új csapata és versenykamionja a Hungaroringen

hrabopress küldte be 2020. 08. 14., p - 11:17 időpontban

Mogyoród, 2020. augusztus 12., szerda (MTI) - Bemutatkozott a Hungaroringen szerdán Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző új, magyar csapata, a Révész Truck Racing Team, melynek 40-es rajtszámú versenykamionját is bemutatták a mogyoródi Forma-1-es pályán.