K20190521

Utolsó módosítás07:10:09 AM

Több mint 10 százalékkal nőtt a kerékpáros utasok száma a vonatokon 2018-ban

kerékpáros jegy- és bérleteladások száma 13,4 százalékkal nőtt egy év alatt, több mint 545 ezer biciklit szállítottak a vonatokon 2018-ban - közölte a MÁV-Start az MTI-vel kedden.

Bővebben...

WTCR - Michelisz második, Tarquini nyert a zárófutamon

Mogyoród, 2019. április 28., vasárnap (MTI) - Másodikként ért célba Michelisz Norbert, a Hyundai versenyzője a túraautó-világkupa (WTCR) mogyoródi hétvégéjének utolsó, vasárnap késő délután rendezett futamán, amelyet csapattársa, a bajnoki címvédő olasz Gabriele Tarquini nyert meg.

Bővebben...

Veresegyházi világbajnok

A veresegyházi Floch Bernadett világbajnok magyar rúdtáncos.

Bővebben...

Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot

Szokolya, 2019. március 21., csütörtök (MTI) - Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot; az egykori erdészlak felújításával kialakított többfunkciós épület nemcsak turisztikai szolgáltatást nyújt, hanem hely- és gazdálkodástörténeti bemutatónak is otthont ad. 

Bővebben...

Vácon nyílik meg az első Málnárium női klub

Hosszú előkészületek és összetett, komoly munka előzi meg az első Málnárium Női Klub megnyitását. A tulajdonosok, Málnási Csizmadia Éva és Ertl Boglárka, helyszínnek Vácot választották, ahol már befejeződéshez közelednek a munkálatok, hogy március 25-én, hétfőre készen álljon a klub a fogyni vágyó hölgyek, és az életmód váltásra készülők számára Vácon, a Damjanich tér 7. szám alatt.

Bővebben...

Szilveszter-rali Mogyoródon - Cseh siker a jubileumi versenyen

Mogyoród, 2018. december 29., szombat (MTI) - A cseh Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros nyerte a jubileumi, 20. alkalommal megrendezett és szombaton befejeződött Szilveszter-ralit.

Bővebben...

2019-től kötelező a Horgászkártya!

Szeptember elsejétől már lehet igényelni az új Magyar Horgászkártyát, ami a jövő évtől minden horgász számára kötelező okmány.

Bővebben...

Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerint évszázadonként egyszer adódik olyan lehetőség egy város és egy sportág életében, mint a váci Dunakanyar Kézilabda Akadémia (DKA) építése.

Bővebben...

Tizennyolc meccset rendeznek az első Gedó György amatőr és profi bokszgálán Kistarcsán

Tizennyolc mérkőzést rendeznek az új kistarcsai sportcsarnokban szombaton az I. Gedó György amatőr és profi bokszgálán.

Bővebben...

Először készült átfogó kutatás a magyarok kerékpározási szokásairól

 Először készült a magyarok biciklizési szokásairól szóló nagy mintájú, átfogó kutatás, amelyet a Magyar Kerékpárosklub és a Medián végzett az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos megbízásából, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával. Dánia és Hollandia után Magyarországon a harmadik legmagasabb az elsősorban biciklivel közlekedők aránya - derül ki a felmérésből.

Bővebben...

Cselgáncstermet adtak át Csömörön

Csömör/Budapest, 2018. augusztus 29., szerda (MTI) - Ünnepélyes keretek között átadták az új regionális cselgáncstermet Csömörön.

Bővebben...