Sport - Életmód

"Alig eszem ... mégis, a levegőtől is hízom"

hrabopress küldte be 2022. 11. 06., v - 12:24 időpontban

Vajon mi van a gyakori kijelentés mögött? Önbecsapás, mert észre sem veszed a tudat alatti nassolást? vagy tényleg keveset eszel és mégsem fogysz?

Mindkettő igaz lehet, ezért bíztatlak arra, hogy TÁPLÁLKOZZ TUDATOSAN. Figyelj a testedre és a lelked működésére is, mert az emberi szervezet elképesztően finom „műszer” és ezért érdemes JÓ MINŐSÉGŰ „üzemanyaggal” működtetni.

A túlsúly kialakulásának több oka lehet:

•Túl sok kalória bevitel

Dunakanyar-rali - Velenczeiék diadalmaskodtak az idény harmadik viadalán

hrabopress küldte be 2022. 05. 31., k - 09:43 időpontban

Vác, 2022. május 29., vasárnap (MTI) - A Velenczei Ádám, Vánsza Zsolt páros nyerte a végig izgalmas és szoros küzdelmet hozó Dunakanyar-ralit, a Mercarius rali országos bajnokság idei szezonjának harmadik futamát, melyet Vácon és környékén rendeztek szombaton és vasárnap.

Ugye meglepett, hogy 96 féle táplálkozási típus van?!

hrabopress küldte be 2022. 05. 24., k - 08:26 időpontban

Ahogy külső tulajdonságaink, mint például a szemünk színe, hajszínünk, testalkatunk eltérnek, úgy belső tulajdonságaink is egyedi jellemzőket mutatnak. A szerveink mérete, idegrendszeri, bélrendszeri működésünk, vércsoportunk, terhelésre mutatott reakciónk, érzéseink mind különbözőek.

Csömöri kerékpáros a Giro d'Italia mezőnyében

hrabopress küldte be 2022. 05. 05., cs - 07:13 időpontban

Giro d'Italia - Valter: a szakaszgyőzelem tenne igazán boldoggá. Budapest, 2022. május 3., kedd (MTI) - Egy szakasz megnyerése, vagy legalább egy etapon a legjobb három közé kerülés tenné igazán boldoggá Valter Attilát a pénteken Budapestről rajtoló Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.

Készíts otthon házi csirke-, vagy pulykamell sonkát!

hrabopress küldte be 2022. 03. 29., k - 08:51 időpontban

Egyáltalán nem bonyolult, sőt inkább egyszerű. Nagyon finom és biztosan tudod, hogy miből készült. Ráadásul saját ízlésed szerint variálhatod, fűszerezheted.

Összetevők:

  • 250 g csirkemell, vagy pulykamell, de készíthető combból is, aki jobban szereti a szaftosabb húsokat
  • Ízlés szerint só, bors, fokhagyma, erős paprika vagy zöld fűszerek

Elkészítés: